Ja ću Vam u tome pomoći!

Istaknite se među sličnima!

Ja sam Marijana Glavaš

Grafička dizajnerica po vokaciji, ekonomistica prema formalnom obrazovanju, menadžerica u malom poduzetništvu prema neformalnom obrazovanju, kreativka od rođenja.

Vlasnica sam servisa za poslovne usluge Moja Asistenca. Moja misija je pomoći klijentima na njihovom putu do uspjeha jedinstvenim dizajnom, kvalitetnom poslovnom podrškom i personaliziranim pristupom.

Diplomirala sam ekonomiju na Visokoj poslovnoj školi na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Na Poslovnom učilištu Filaks sam završila verificirani program usavršavanja te stekla titulu Menadžerice u malom poduzetništvu. Za dosadašnji uspjeh u poduzetništvu, osim uloženog rada i truda, zaslužno je umrežavanje i razvijanje poslovnih odnosa.

Certificirani sam stručnjak za Google AdWords oglašavanje.
Vlasnica sam i glavna urednica portala o uspjehu, portala Obiljka.

U poduzetničku avanturu sam se upustila nakon višegodišnjeg rada za korporaciju. Oduvijek sam sanjala o vlastitom biznisu, što sam na kraju i ostvarila.

A ona druga strana?

S druge strane sam privržena majka i supruga. Volim život i sve što mi pruža. Volim prirodu, priroda me svakodnevno oduševljava, neiscrpan je izvor inspiracije. U slobodno vrijeme šetam, bicikliram, kreiram, slikam, putujem, preuređujem.

Što je za mene uspjeh?

Uspjeh je kad vjeruješ u sebe.
Uspjeh je kad stvari posložiš tako da imaš mogućnost izbora.
Uspjeh je osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva na kraju dana.
Uspjeh je kad si više sretan nego nesretan.
Uspjeh je kad si zahvalan na malim stvarima.
Uspjeh je kad si svjestan pravih vrijednosti u životu.
Uspjeh je kad si slobodan i kad si svoj.

Vrijednosti

Ljubav, umjerenost, iskrenost, pouzdanost, lojalnost, predanost, poštenje, učinkovitost… i najvažnije, UVIJEK BITI I OSTATI ČOVJEK.

Stablo mojih interesa

Ovo stablo simbolizira mene i moje brojne interese i znanja iz različitih područja! Štogod da sam radila u životu, uvijek sam morala raditi i nešto kreativno.

Napravite korak naprijed!

© Copyright - Moja Asistenca