Ja ću Vam u tome pomoći!

Istaknite se među sličnima!

Ja sam Marijana Glavaš

Grafička dizajnerica po vokaciji, ekonomistica prema formalnom obrazovanju, menadžerica u malom poduzetništvu prema neformalnom obrazovanju, kreativka od rođenja.

Vlasnica sam servisa za poslovne usluge Moja Asistenca. Moja misija je pomoći klijentima na njihovom putu do uspjeha jedinstvenim dizajnom, kvalitetnom poslovnom podrškom i personaliziranim pristupom.

Diplomirala sam ekonomiju na Visokoj poslovnoj školi na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Na Poslovnom učilištu Filaks sam završila verificirani program usavršavanja te stekla titulu Menadžerice u malom poduzetništvu. Za dosadašnji uspjeh u poduzetništvu, osim uloženog rada i truda, zaslužno je umrežavanje i razvijanje poslovnih odnosa.

Certificirani sam stručnjak za Google AdWords oglašavanje.
Vlasnica sam i glavna urednica portala Suvremena žena.

U poduzetničku avanturu sam se upustila nakon višegodišnjeg rada za korporaciju. Oduvijek sam sanjala o vlastitom biznisu, što sam na kraju i ostvarila.

A ona druga strana?

S druge strane sam privržena majka i supruga. Volim život i sve što mi pruža. Volim prirodu, priroda me svakodnevno oduševljava, neiscrpan je izvor inspiracije. U slobodno vrijeme šetam, bicikliram, kreiram, slikam, putujem, preuređujem.

Što je za mene uspjeh?

Uspjeh je kad vjeruješ u sebe.
Uspjeh je kad stvari posložiš tako da imaš mogućnost izbora.
Uspjeh je osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva na kraju dana.
Uspjeh je kad si više sretan nego nesretan.
Uspjeh je kad si zahvalan na malim stvarima.
Uspjeh je kad si svjestan pravih vrijednosti u životu.
Uspjeh je kad si slobodan i kad si svoj.

Vrijednosti

Ljubav, umjerenost, iskrenost, pouzdanost, lojalnost, predanost, poštenje, učinkovitost… i najvažnije, UVIJEK BITI I OSTATI ČOVJEK.

Stablo mojih interesa

Ovo stablo simbolizira mene i moje brojne interese i znanja iz različitih područja! Štogod da sam radila u životu, uvijek sam morala raditi i nešto kreativno.

Napravite korak naprijed!

Preporuke

Iznimno mi je zadovoljstvo preporučiti Marijanu Glavaš kao vrlo ugodnu i efikasnu partnericu u poslu s kojom već više od dvije godine uspješno surađujem u kreiranju i ažuriranju našeg intranet portala. Kao rezultat Marijaninog angažmana, stručnosti i vještina koje primjenjuje u radu, moj posao čini jednostavnim, a naš intranet je postao omiljena stranica naših zaposlenika, radni dan im započinje s prvom kavom i  pročitanim citatom pozitivnih misli za taj dan.

Marijana je izuzetno lojalna, pouzdana i predana zadatku, u svom radu je vrlo profesionalna. Na osnovi svojeg iskustva, bez imalo razmišljanja srdačno preporučam Marijanu kao odgovornu i pouzdanu partnericu u vašem poslovanju.

Marijana KežićVoditeljica odjela za ljudske potencijale, Metronet telekomunikacije d.d. - dio VIPnet d.o.o. grupehttps://

Marijana Glavaš je osoba na koju se mogu osloniti u svakom trenutku. Uvijek sve napravi na vrijeme, ima sve informacije kojima ja ne raspolažem te mi značajno pomaže u donošenju poslovnih odluka. Vrlo rado koristim i njezine dizajnerske usluge, znam da će uvijek pripremiti rješenja koja će mi se svidjeti.

Meri Bura, dr. med.tvrtka Mulierhttps://
© Copyright - Moja Asistenca