Kontaktirajte nas!

Ostvarite brže zadane ciljeve!

Marijana Glavaš

Menadžer u malom poduzetništvu

Moja Asistenca, servis za poslovne usluge, kreiran je s namjerom da manjim poduzetnicima koji nisu u mogućnosti zaposliti djelatnike za određene segmente poslovanja omogući uredno izvršavanje svih zadataka. Moja Asistenca nudi niz usluga s područja marketinga, administracije i organizacije te grafičkog dizajna i web dizajna. Klijentima osiguravamo  kvalitetnu uslugu i pravovremeno izvršavanje preuzetih poslova. Naša je misija kontinuirano doprinositi poslovanju klijenata, izgraditi povjerenje, izgraditi status pouzdanog poslovnog partnera na kojeg se klijenti mogu osloniti u svakom trenutku. Ciljna skupina su nam prvenstveno manji poslovni subjekti, ali se pokazalo da naše usluge rado koriste i velike tvrtke.

Marijana Glavaš, vlasnica Moje Asistence, diplomirala je ekonomiju na Visokoj poslovnoj školi na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Na Poslovnom učilištu Filaks završila je verificirani program usavršavanja te stekla titulu Menadžera u malom poduzetništvu. Ističe da je za dosadašnji uspjeh u poduzetništvu, osim uloženog rada i truda, zaslužno umrežavanje i razvijanje poslovnih odnosa. Znanja kontinuirano obogaćuje neformalnim edukacijama, prisustvuje različitim seminarima i konferencijama. U poduzetničku avanturu se upustila nakon višegodišnjeg rada za korporaciju. Oduvijek je sanjala o vlastitom biznisu, što je na kraju i ostvarila.

Marijana je i certificirani stručnjak za Google AdWords oglašavanje.

Marijana je vlasnica i glavna urednica portala o uspjehu i obilju, portala Obiljka.

Većinu važnih stvari u svijetu postigli su ljudi koji nisu odustajali ni kada se činilo da uopće nema nade. (Dale Carnegie)

Vaš rad će ispuniti veliki dio vašeg života i jedini način da budete uistinu zadovoljni jeste da radite ono što smatrate uistinu sjajnim poslom. I jedini način da dobro radite je da volite to što radite. Ako ga još niste pronašli, nastavite tražiti. Ne mirujte. Znat ćete kada ga nađete. (Steve Jobs)

Da biste uspjeli, morat ćete iskoračiti i marširati prema ritmu vlastitih bubnjeva. (Keith Degreen)

Motivacija

Motivacija igra ključnu ulogu u postizanju ciljeva.  Visoko motivirane osobe vole poslovne izazove,  s lakoćom prevladavaju probleme na koje naiđu što im omogućava brže postizanje rezultata. Bez postavljenih ciljeva i motivacije poslovni uspjeh je teško ostvariv. Mi volimo ovo što radimo.

Napravite korak naprijed!

© Copyright - Moja Asistenca