Naručite svoj paket
"Poduzetnik početnik"!

Budite uspješni od samog početka!

Paket
PODUZETNIK POČETNIK

Ako se pripremate za ulazak u poduzetništvo ili ste na samom početku, vjerojatno ste zatrpani brojnim pitanjima na koja trebate odgovore, smjernice. Niste sigurni što i kako, čemu prvo posvetiti pozornost, a da ne pogriješite. Tržište je zatrpano različitim ponudama. Kako biste uspjeli, morate se istaknuti.

Ne možete sve znati odmah, ali svakim danom ćete biti „pametniji“. Poduzetnički put je pun uspjeha i padova iz kojih učimo. Svaki dan u poduzetništvu donosi nove ideje, nove planove, nove smjernice. Nova dragocjena iskustva.

Paket „Poduzetnik početnik“ će Vam pomoći da od samog početka idete pravim putem.


Marijana Glavaš
menadžerica u malom poduzetništvu

Dobra odluka na samom početku – Paket “Poduzetnik početnik”!

Što uključuje paket?

U paket uključeno:

Dizajn logotipa

Dizajn i grafička priprema vizitke

Dizajn memoranduma

Izrada web stranice

Edukacija i savjetovanje s Marijanom Glavaš

Oglašavanje na portalu Suvremena žena

Paket GDPR, smjernice za male poduzetnike

CIJENA PAKEtA
6.500 kn

Odlična cijena za vrijednost koju ćete dobiti!

Opis paketa:

Kako biste uspjeli, bitno je brendirati se od samog početka. Dizajn logotipa, web stranice i vizitke su važni i neophodni koraci. To je ono bez čega se danas na tržište ne izlazi. U paket je uključen dizajn vizitke (jednostrane ili dvostrane, prema želji), dizajn logotipa, izrada web stranice (atraktivna WordPress web stranica vrijednosti 3.000 kn). U paket su uključena 4 sata edukacije i savjetovanja Marijane Glavaš, uživo ili putem Skype-a. Teme prema dogovoru s klijentom, ovisno o potrebama (to može biti npr. kreiranje Mailchimp računa i izrada prve kampanje, savjeti za pisanje, Google AdWords oglašavanje, priprema marketing plana kako bimo utvrdili što i kako, savjeti općenito…). Kako biste se predstavili i svijetu rekli da ste tu, u paket je uključena i objava sponzoriranog članka ili intervjua ili small rectangle bannera 325x125px (1 mjesec) na portalu Suvremena žena. Dobit ćete i paket GDPR, šprance i smjernice za usklađivanje poslovanja s EU Uredbom. Važno je od samog početka poslovati u skladu sa zakonskim propisima kako biste izbjegli neugodne situacije i nepotrebne troškove.

Odaberite najbolje!
Odaberite rješenja za uspjeh!

© Copyright - Moja Asistenca