Mi ćemo Vam u tome pomoći!

Istaknite se među sličnima!

Mali tim

Ja sam Marijana Glavaš. Grafička dizajnerica po vokaciji, ekonomistica prema formalnom obrazovanju, menadžerica u malom poduzetništvu prema neformalnom obrazovanju, kreativka od rođenja.

Vlasnica sam servisa za poslovne usluge Moja Asistenca. Mi smo mali tim za velika djela. Misija nam je pomoći klijentima na njihovom putu do uspjeha jedinstvenim dizajnom, kvalitetnom poslovnom podrškom i personaliziranim pristupom.

Diplomirala sam ekonomiju na Visokoj poslovnoj školi na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Na Poslovnom učilištu sam završila verificirani program usavršavanja te stekla titulu Menadžerice u malom poduzetništvu. Za dosadašnji uspjeh u poduzetništvu, osim uloženog rada i truda, zaslužno je umrežavanje i razvijanje poslovnih odnosa.

Certificirani sam stručnjak za Google AdWords oglašavanje.
Vlasnica sam i glavna urednica portala Suvremena žena.

U poduzetničku avanturu sam se upustila nakon višegodišnjeg rada za korporaciju. Oduvijek sam sanjala o vlastitom biznisu, što sam na kraju i ostvarila.

A ona druga strana?

S druge strane sam privržena majka i supruga. Volim život i sve što mi pruža. Volim prirodu, priroda me svakodnevno oduševljava, neiscrpan je izvor inspiracije. U slobodno vrijeme šetam, bicikliram, kreiram, slikam, putujem, preuređujem.

Što je za mene uspjeh?

Uspjeh je kad vjeruješ u sebe.
Uspjeh je kad stvari posložiš tako da imaš mogućnost izbora.
Uspjeh je osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva na kraju dana.
Uspjeh je kad si više sretan nego nesretan.
Uspjeh je kad si zahvalan na malim stvarima.
Uspjeh je kad si svjestan pravih vrijednosti u životu.
Uspjeh je kad si slobodan i kad si svoj.

Vrijednosti

Ljubav, umjerenost, iskrenost, pouzdanost, lojalnost, predanost, poštenje, učinkovitost… i najvažnije, UVIJEK BITI I OSTATI ČOVJEK.

Stablo mojih interesa

Ovo stablo simbolizira mene i moje brojne interese i znanja iz različitih područja! Štogod da sam radila u životu, uvijek sam morala raditi i nešto kreativno.

Napravite korak naprijed!

Preporuke

Marijana je moj mozak, lijeva i desna ruka. Imam osjećaj kao da mi čita misli i da je uvijek korak ispred mene. Otkako surađujemo imam svaki dan sve veći osjećaj rasterećenja i gomile novih ideja koje mi ona u najkraćem roku pomaže realizirati. Ako ste mikropoduzetnik, freelancer, mali poduzetnik čim prije izađite iz operative i posvetite se što više radu NA svom biznisu i njegovom rastu, a sve ostalo prepustite Mojoj Asistenci. www.kristinaercegovic.com

Moja Asistenca i Marijana pružili su mi mnogo više nego što sam očekivala u početku. Zahtjev za izradom web stranice izrastao je u partnerski odnos i oslonac koji svatko treba. Sada sam sigurna da Moja Asistenca rješava sve one sitne i velike stvari koje se pojave na poslovnom putu. Preko vizualnog indentiteta, izrade i grafičkog dizajna letka do GDPR edukacije i implementacije te održavanja i osvježavanja web stranice. U miru se mogu fokusirati na razvoj posla znajući da su važne popratne stvari odrađene na najbolji mogući način.

Marijana Glavaš je osoba na koju se mogu osloniti u svakom trenutku. Uvijek sve napravi na vrijeme, ima sve informacije kojima ja ne raspolažem te mi značajno pomaže u donošenju poslovnih odluka. Vrlo rado koristim i njezine dizajnerske usluge, znam da će uvijek pripremiti rješenja koja će mi se svidjeti.

Iznimno mi je zadovoljstvo preporučiti Marijanu Glavaš kao vrlo ugodnu i efikasnu partnericu u poslu s kojom već više od dvije godine uspješno surađujem u kreiranju i ažuriranju našeg intranet portala. Kao rezultat Marijaninog angažmana, stručnosti i vještina koje primjenjuje u radu, moj posao čini jednostavnim, a naš intranet je postao omiljena stranica naših zaposlenika, radni dan im započinje s prvom kavom i  pročitanim citatom pozitivnih misli za taj dan.

Marijana je izuzetno lojalna, pouzdana i predana zadatku, u svom radu je vrlo profesionalna. Na osnovi svojeg iskustva, bez imalo razmišljanja srdačno preporučam Marijanu kao odgovornu i pouzdanu partnericu u vašem poslovanju.

© Copyright - Moja Asistenca