Virtualni asistent obavlja niz različitih zadataka s područja administracije, marketinga i srodnih područja, pruža poslovnu podršku koja osnažuje male poduzetnike i pomaže im u ostvarivanju zadanih ciljeva. Korištenjem usluga virtualnog asistenta osigurana Vam je potrebna pomoć, a ne morate se brinuti o troškovima zaposlenika, bolovanjima, godišnjim odmorima.

Virtualni asistent je na raspolaganju kad god ga trebate i koliko ga trebate. Virtualni asistent radi iz svog ureda, koristi vlastitu opremu i pruža usluge prvenstveno malim tvrtkama, obrtnicima, odvjetnicima te svima kojima je zbog velike količine posla potrebna pomoć u svakodnevnom poslovanju. Većinu zadataka obavlja putem telefona i e-maila.  Virtualni asistent  Vam osigurava više vremena za bavljenje ključnim aspektima poslovanja, jer će za Vas obaviti niz svakodnevnih zadataka koji Vam oduzimaju vrijeme. Korištenje usluga virtualnog asistenta u visoko razvijenim zemljama je uobičajeno, prepoznate su brojne prednosti.  Svi znamo da zahvaljujući današnjim tehnologijama fizička prisutnost djelatnika nije niti nužna tako da o virtualnom asistentu možete razmišljati kao o redovitom djelatniku koji sjedi u susjednom uredu. Kada trebate pomoć, virtualni asistent je tu za Vas.

Moja Asistenca će Vam osigurati uštede i brže postizanje zadanih ciljeva, pomoć kada trebate i koliko trebate, povjerenje na koje se možete osloniti. Kvalitetom usluga koje pružamo želimo stvoriti zajednicu zadovoljnih klijenata. Kvaliteta i profesionalnost su nam na prvom mjestu. Nudimo niz usluga, tako da smo u mogućnosti odraditi jako puno zadataka, od manje zahtjevnih zadataka poput zaprimanja telefonskih poziva i upravljanja Vašim e-mailom, preko izrade različitih tablica, analiza, baza podataka do zahtjevnijih zadataka poput pripreme marketing strategije usmjerene unapređenju Vašeg poslovanja te grafičkog dizajna  i web dizajna.

 Virtualni asistent – pozitivan impuls Vašem poslovanju

  •  Osiguravamo Vam uštede vremena i novca
  •  Osiguravamo brže postizanje zadanih ciljeva
  •  Povećavamo produktivnost Vašeg poslovanja
  •  Na raspolaganju smo kada nas trebate

Kontakrirajte nas, zatražite ponudu prema potrebama Vašeg poslovanja!

Foto: Stocksnap.io

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.