Dobro došli na web stranicu Moja Asistenca. Korištenje ove web stranice je podložno Uvjetima korištenja.

 

KOLAČIĆI (eng. “COOKIES”)

Na ovoj web lokaciji koristimo kolačiće (eng. “cookies”) kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo pregledavanja i funkcionalnosti web stranice. Kolačići su male datoteke koje poslužitelj šalje u preglednik kako bi registrirao korisničke aktivnosti za vrijeme pregledavanja web stranice. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći put kad posjetite istu web stranicu mogu ih automatski primijeniti.

Kad god pristupate web lokaciji, automatski se bilježe opći podaci poput preglednika, broja posjeta, prosječnog vremena posjete web-mjestu. Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše web-lokacije te poboljšanje sadržaja. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i ne prosljeđuju se trećim stranama.

 

BLOKIRANJE KOLAČIĆA

Postavke kolačića možete kontrolirati u svom web pregledniku. Prema zadanim postavkama Vaš web preglednik prihvaća kolačiće, no to prema želji možete promijeniti jer većina preglednika omogućava da odbijete prihvatiti kolačiće.

Postavke kolačića u svome pregledniku možete prilagoditi:

 

KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO?

Na ovoj web stranici koristimo Google Analytics kolačić. Kada je ovaj kolačić omogućen, prikupljamo informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu. Te informacije nam pomažu u poboljšavanju web lokacije. Kolačići prikupljaju podatke u anonimnom obliku, uključujući broj posjetitelja i stranice koje su posjetili.

 

POSTAVKE KOLAČIĆA

U svakom trenutku možete omogućiti ili onemogućiti postavke kolačića na našoj web stranici putem LINKA

 

KONTAKT

Ako imate pitanja o ovoj politici kolačića ili postupanju s vašim podacima, kontaktirajte me na email marijana@moja-asistenca.com

 

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice Moja Asistenca automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

 

Autorska prava

Sadržaj na ovoj web stranici je zaštićen autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog odobrenja vlasnice Moja Asistence. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava što je podložno tužbi.

Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i obrt Moja Asistenca se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Obrt Moja Asistenca nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Fotografije koje su dio gotovog dizajna web stranice su zaštićene autorskim pravima “Images licensed by Ingram Image” i zabranjeno je preuzimanje i korištenje fotografija.

 

Zaštita osobnih podataka

Privatnost i sigurnost posjetitelja web stranice nam je vrlo važna. Moja Asistenca, obrt za usluge vrlo ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka i pridržavamo se propisa Zakona o zaštiti podataka.

DETALJNIJE

 

Smatramo da su korisnici web stranice upoznati sa sadržajem Uvjeta korištenja, da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

Datum zadnje izmjene: 31.12.2018.