Kreator sreće “JA MOGU”

ja mogu

Kraj godine je idealno vrijeme da pogledamo unatrag i da se zapitamo jesmo li u ovoj godini učinili dovoljno za sebe i koliko smo učinili za druge. Svi imamo snove, ambicije, želje. Radite li išta kako biste ih ostvarili ili mislite da niste dovoljno jaki da nešto poduzmete i promijenite? Jeste li sigurni da želite pustiti da život pored Vas beznačajno prolazi? Učinite svaki dan posebnim, jer svaki dan je jedinstven kao i Vi. Pokrenite se, bit ćete zadovoljniji kad znate da dajete sve od sebe. Mnogi sanjaju da dobiju na lotu, a ne igraju ga.  Mnogi sanjaju da napreduju, da imaju vlastiti biznis, ali po tom pitanju ne čine baš ništa.

 

„JA MOGU“

Odbacite osjećaj bespomoćnosti – razmišljajte na način „ja mogu“ i uvijek ćete pronaći neko rješenje, ponekad ćete iznenaditi i sami sebe.

Uhvatite se u koštac s problemima –  uvijek koračajte u smjeru rješavanja problema i inicirat ćete promjene.

Ne žalite se – ljudi koji razmišljaju na način „ja mogu“ svjesni su beskorisnosti te aktivnosti i uzaludnog gubitka vremena. Ako se stalno žalite, ispunit ćete negativom i sebe i ljude oko sebe. Želite li to?

Počnite raditi, ne koristite izgovore – dok drugi razmišljaju o problemima i čekaju savršen trenutak  koji možda nikada neće doći, pozitivci poduzimaju akciju i mijenjaju svoj život.

Prihvaćajte promjene – gledajte pozitivno na promjene, sve se mijenja, priroda se svaki dan mijenja, besmisleno je stajati uvijek na istoj točki.

Svaki  trud se isplati – razmišljajte i djelujte na način „ja mogu“, pokrenite se i trud će se isplatiti.

 

Jedno je sigurno, ako se predate i ništa ne poduzimate, besmisleno je očekivati da će se dogoditi nešto značajno u Vašem životu. Sreća i uspjeh Vam neće doći iz tvornice Djeda Božićnjaka. Sami ste kreator svog života i svoje sreće.

JA MOGU, MOŽETE I VI! Ne zaboravite to!